De nakne rompers dag...


Noen la nok merke til at jeg ikke var her i går, og at bloggen var ganske så tom for nye innlegg. Grunnen var at jeg har besøkt lillesøsteren min i helgen, og vi tok oss likegodt en liten jentetur til Sverige. Og det er klart det ble shopping der borte i svenskeland, så nå er det kaos over alt her.

Det ble handlet både vått, tørt og litt klær, uten at jeg dermed har tenkt å bli moteblogger og legge ut bilder av alt. Men det jeg i alle fall kan si, er at jeg kjøpte meg gullbukse, altså en sånn gullfaret dongeribukse, som jeg synes er kjempekul. Men man blir ikke rik av å skaffe seg gullbukse, snarere tvert imot...

Da vi fant ut at det var på tide med en pause fra shoppingen, ble det is og chilinøtter ute på på handlesenterverandaen. Kjempekos, selv om jeg med min melkeallergi ikke kan spise is - og det var jo der chilinøttene kom inn i bildet. Jeg fant meg nemlig et merke som ikke inneholdt ingredienser jeg er allergisk mot. Pausen ute på terrassen kunne også by på en flott utsikt...

Men det er selvfølgelig ikke mine allergier du er interessert i å lese om, det er jo de nakne rompene i overskriften, så jeg får vel fortelle. Jo da, inne på handlesenteret der jeg kjøpte gullbuksa, vandret det en voksen dame rundt i en søt sommerkjole, som rakk henne omtrent midt på låret. Problemet var bare at hver eneste gang hun bøyde seg en antydning, eller satte seg på huk for å se på noe, så man HELE rompa hennes - helt opp til linningen på g-strengen. Og siden du sikkert lurer, så vurderte jeg faktisk sterkt å si fra til henne, men hun virket ikke som en person man kunne si noe sånt til, så jeg skal innrømme at meget mot min egen samvittighet, gikk jeg videre uten å si noe.

Da jeg fortalte søsteren min om hendelsen, sa hun at "da er det vel de nakne damerompers dag da", før hun fortalte at da hun kom kjørende, sto det en naken rompe i veikanten. Tydeligvis en frøken som hadde satt seg ned for å gjøre unna et nødvendig ærend, uten å bry seg så mye om å gjemme seg bak bilen da hun hadde reist seg med buksa rundt knærne, slik de fleste kanskje ville ha gjort...

Og dette fikk meg til å fundere på hva som skal til for at man sier fra til en person som går med rompa ute, uten å vite det? Ville du sagt fra, og eventuelt i hvilke situasjoner hadde du sagt noe, og i hvilke hadde du latt være?26 kommentarer

Bestemors krok

12.08.2012 kl.19:23

Ja det var et godt spørsmål...jeg er jammen meg ikke helt sikker på hva jeg hadde gjort i den situasjonen jeg da... selv om jeg er en person som sier i fra om alt. Det er nok ikke bestandig jeg er like fintfølende...når jeg sier i fra...men det går stort sett bra.

Hadde jeg hatt en følelse av at dette var en dame som ikke tålte at noen sa i fra...tror jeg nok jeg ikke hadde sagt noe... men på den annen side ville det stridd imot min måte å være på... for hadde det vært meg hadde jeg satt pris på å bli gjort oppmerksom på det...vel...svaret her er ikke enkelt....:))

Ideatroll

12.08.2012 kl.19:34

Bestemors krok: Det du skriver, er akkurat de samme tankene jeg gjorde meg, før jeg bestemte meg for å ikke si noe. Hun virket litt utilnærmelig, og jeg fikk en følelse av at hun heller ville være lykkelig uvitende, til tross for at alle så det, enn å få vite det...

*Hylja*

12.08.2012 kl.19:44

En gang syklet jeg bak ei rimelig beruset jente som ikke hadde dratt ned skjørtet ordentlig, og jeg påpekte det vennlig. Hun ble i hvert fall glad. Men når man kler seg i korte kjoler som ikke dekker stort om man bøyer seg frem, så er det egentlig litt sært. Jeg tror jeg hadde holdt meg på avstand.

Catrine aka Cakki

12.08.2012 kl.19:49

Jeg tenker da egentlig at i disse to tilfelle burde de visst selv at den syns... hehe xD vet ikke hva jeg ville gjort jeg.

Hørtes ut som en koselig tur da selv med alle disse nakne rompene xD
Hmmm, vanskelig spørsmål så får si jeg og at om de har kledd seg slik får det være og om skjørtet sitter fast i trusa etter dobesøk eller noe så hadde jeg sagt ifra.

Kan jo legge til at jeg hadde visst litt for kort skjørt i går jeg og, når jeg bøyde meg altså. Men håper folk slapp unna noe rompesyn da jeg prøvde å sette meg på huk når det var nødvendig ;)

Andrea Havre

12.08.2012 kl.20:59

veldig fint design du har!

Diva Andrea

12.08.2012 kl.21:02

Jeg ville ha sagt ifra på en vennlig og hyggelig måte:)) Og det håper jeg folk hadde gjort hvis det gjaldt meg også:))

Ideatroll

12.08.2012 kl.21:09

*Hylja*: Det er en vanskelig situasjon i alle fall! Jeg ville satt pris på om noen sa fra, men noen vil helst fortrenge det...

Ideatroll

12.08.2012 kl.21:10

Catrine aka Cakki: Hun i veikanten må jo ha visst det, og hun andre burde jo ha sjekka antrekket i speilet - korte kjoler og g-streng hører liksom ikke sammen hvis man ikke skal stå helt opptreist hele tiden ;)

Ja, turen var kjempekoselig :)

Ideatroll

12.08.2012 kl.21:11

A little bit of all that's swe: Hun dama jeg så, satte seg også på huk, men det hjelper egentlig ikke det heller... man så ALT ikevel. Men det går jo an å ha en kul boxer eller en stilig truse under, som ikke er g-streng...

Ideatroll

12.08.2012 kl.21:11

Andrea Havre: Takk

Ideatroll

12.08.2012 kl.21:12

Diva Andrea: Jeg ville også vanligvis ha gjort det - men et eller annet med joldningen til dama gjorde at jeg valgte å la være. Jeg håper også at folk hadde sagt fra til meg, men noen foretrekker å fortrenge fremfor å vite...
Ehh, g-string blir litt ille da ja :P

Ideatroll

12.08.2012 kl.21:32

A little bit of all that's swe: Helt ærlig, jeg måtte faktisk se meg rundt, for å finne ut om det var noe skjult kamera-opplegg, eller en slags filming/testing av om noen gjorde noe... så ille var det ;)

lulltove

12.08.2012 kl.22:04

Tror jeg ville sagt fra uansett :) De fleste blir glade for at man sier fra, selv om de kanskje ikke viser det der og da.

Ideatroll

12.08.2012 kl.22:16

lulltove: Tja... det trodde jeg også en gang i tiden, helt til jeg ble kjent med en fyr, som IKKE vil vite sånt - og han mener det helt seriøst, akkurat som en struts, stikker hodet i sanden. Jeg kjenner han veldig godt, og har etterhvert lært at man bare skal ti stille om "tabber" han gjør, helt greit at alle andre vet det, bare han slipper å vite det selv - utover det er han en grei fyr hehe ;)

Vera Lynn

12.08.2012 kl.22:19

Jeg må innrømme at jeg blir litt forlegen i sånne situasjoner, og man vet ikke hvordan folk tar det. Noen bryr seg jo ikke om de går rundt å viser rumpa, og blir skikkelig sur hvis man sier noen. Helt ærlig så vet jeg ikke om jeg ville ha sagt noe, tror det hadde kommet litt ann på hvordan jeg hadde oppfattet damen.

Ideatroll

12.08.2012 kl.22:20

Vera Lynn: Det var den konklusjonen jeg også kom til. I de fleste tilfeller ville jeg nok ha sagt fra, men et eller annet med den dama gjorde at jeg valgte å la være...

Catrine aka Cakki

13.08.2012 kl.01:23

der sa du det hehe jeg har hvertfall panikk for sånnt selv så passer hva jeg går i gitt hehe

Grethe

13.08.2012 kl.07:27

hehe...uff, nå føler jeg meg nesten litt slem. men jeg måtte le :)

Når det kommer til dette med å si i fra om noe "feil" til noen, så er det for meg litt som Du er inne på. I de fleste tilfeller sier jeg i fra diskrè til personen det gjelder, men det finnes enkelte situasjoner som gjør at man vegrer seg for å ta kontakt med vedkommende. Det er for meg litt forunderlig at man ikke kjenner at hele rompa stikker frem når man setter seg på huk....kanskje det var det som var meningen ;) Ellers var det da hyggelig å høre at Du har hatt en koselig tur.....men Du, jeg ble umåtelig nysgjerrig på denne "gullbuksen".... ;)

Ideatroll

13.08.2012 kl.12:37

Grethe: hihihi nå måtte JEG le - kanskje det var meningen som du sier, hvem vet...?
Gullbuksa ja, det er en sånn gullfarget dongeribukse jeg kjøpte på Hennes og Mauritz, har hatt lyst på det lenge, men de har bare finnes i størrelse "slank", så det har bare blitt med drømmen... men nå hadde de kommet i størrelse "ikke-slank" også, så da ble det bukse på meg :D

Grethe

13.08.2012 kl.13:12

hehe..så flott da, en latter er godt for så mye og da har vi i alle fall fått ristet litt løs på kroppens innhold ;) Ha det fint så lenge, så "sees" vi plutselig :)

Ann

13.08.2012 kl.14:11

Litt vanskelig den der, jeg ville vel "sett an" damen litt.. Jeg har sett unge jenter med så korte skjørt/ kjoler at man ser "hele stasen" når de bøyer seg.. Men på noen ser det ut som de vil ha den oppmerksomheten med vilje.. Men man bør jo sjekke i speilet før man beveger seg ut da om man har på så korte gevanter, mener nå jeg.. Jeg selv gjør det, selvom jeg aldri går ut i så korte skjørt/ kjoler.

Ideatroll

13.08.2012 kl.15:09

Ann: Detet var jo en oksen dame, jeg ville tippet rundt 40-45, med en litt "utilnærmelig" holdning. Så jeg tenkte litt frem og tilbake, og konkluderte med at i den alderen burde hun ha lært at det er greit å ha mer enn en stringtruse under et kort skjørt...

helge

13.08.2012 kl.15:37

Det var en koslig tur. Men det var enkelte som viste rompa til dere. Ikjke rart at dere glante for det er jo ikke akkurat hver dag slikt skjer. Jeg hadde hvertfall ikke sagt fra. Ser jeg på folk i slik situasjon snur jeg meg. Det er jo penere deler av kroppen jeg vil heller se på enn rompa. Og hvis jeg sa fra så ville nok vedkommende tenke "Kommer du nærmere, slepper jeg en fis".

Ideatroll

13.08.2012 kl.15:53

helge: Hahahaha jeg måtte le av den siste setningen din, jeg synes jeg ser det :D

Skriv en ny kommentar

ideatroll
44, Bærum

Trollet, det er meg. Jeg blogger om det jeg har lyst til å dele i øyeblikket, alle mine rare tanker om både de seriøse tingene og de mer hverdagslig humoristiske. Og du, det hender jeg bruker ironi eller setter ting på spissen!

Jeg jobber som customer manager på supportavdelingen her på blogg.no, men ytringene på denne bloggen er mine personlige tanker og meninger, og skal ikke på noen måte tillegges blogg.no.

Ideatroll andre steder:Om designet

Jeg lager designene mine selv. Det innebærer at jeg tar alle bilder (som f.eks. headerbilder og bakgrunnsbildet på bloggen), designer header og alt annet innhold, og koder det slik at det blir som jeg ønsker.


Foto

Jeg har ikke noe flott kamera, så alle mine bilder er tatt med et bittelite kompaktkamera som jeg har døpt "Lille Rosa" Her er det:Anbefalte innlegg


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits