Derfor reiser jeg med Color Line

Du som leser bloggen min mer eller mindre jevnlig, har nok ikke unngått å få med deg at rett som det er så tar jeg meg en tur med Color Line til Kiel. Noen ganger skriver jeg fra turene også, men ikke alltid. Men hvorfor drar jeg stadig på disse turene?Mye av grunnen til mine gjentatte reiser, er at jeg er så heldig å ha en jobb der jeg kan jobbe fra nesten hvor som helst - i alle fall så lenge det finnes internett der. Mesteparten av tiden jobber jeg fra hjemmekontor, og det er egentlig veldig greit. Jeg trives med å jobbe hjemme, men av og til trenger jeg litt miljøskifte og å se noen andre vegger og mennesker, og det er da jeg stikker av sted til Kiel.Når jeg først er på båten, er det mye å finne på ved siden av jobbingen også. Jeg er ikke den som slenger meg ned i puben eller prøver lykken i casinoet, men jeg er ofte å finne i utsiktsloungen i toppen av båten eller i kaféen. Disse stedene er litt roligere, og så er det der de har internett. Dessuten nyter jeg gjerne freden og roen i lugaren, og jeg starter ofte turen med å slenge meg ned i den deilige sengen og slappe av en stund med en lett bok, TV'n, eller rett og slett med å sove i de rolige omgivelsene.Taxfreebutikken har sjelden rukket å åpne når jeg inntar sengen på lugaren. Derfor blir det gjerne en runde innom resepsjonen for å få med meg en brusboks og noen peanøtter å kose meg med. Og så hender det jeg tar med litt tegneserier i sammme slengen...Etter hvert kryper jeg meg ut av lugaren og våkner til liv. Da blir det gjerne å få handlet, spise litt, og etter hvert sette meg i kaféen med et brusglass og internett. Noen ganger får jeg med meg showene, men ofte dropper jeg det siden jeg stort sett har sett dem før. Men det er ikke så dumt det heller, for mens showene pågår er det gjerne litt roligere andre steder på båten, og det er da jeg tar meg en time-out i utsiktsbaren øverst i skipet.

Turen varer i 44 timer, og fire av dem kan tilbringes i land hvis jeg har lyst til det. Da blir det en liten spasertur for å strekke litt mer på bena enn man får gjort på båten, litt handling, og gjerne en matbit på et lite spisested hvor de har organisk mat og vegetarmat. De har noen veganretter på menyen også, så jeg finner alltid noe der. Og så er det billig.

På hjemreisen er det gjerne litt mer liv i meg enn det er på turen nedover, så da er jeg ofte mer sosial. Som regel kommer jeg i snakk med noen hyggelige mennesker, for dem finnes det alltid noen av. Men jeg finner gjerne senga tidlig på hjemturen - mye tidligere enn jeg vanligvis gjør hjemme. Når jeg så kommer hjem igjen er jeg kvikk og opplagt og har fått nye impulser, og dermed er jeg klar til å ta fatt på noen nye hverdager med fornyet energi. Og om noen få timer skal jeg av sted med Color Fantasy, så snart befinner jeg meg ute på havet igjen for et par dager...
 #Kiel #båttur
16 kommentarer

deveny

17.12.2013 kl.11:03

En herlig måte å stikke av fra livet på i 44 timer.....:-)

passion4lifeandtravel

17.12.2013 kl.11:33

For en vakker beskrivelse av en tur som for deg gir påfyll og energi <3

...og jeg kjenner meg igjen på alle punkter. Det er også min måte å få påfyll, å reise bort for en veldig kort eller lengre periode, og ikke minst jeg liker i blant å få sønnen bort når han orker, akkurat nå har han vært sengeliggende veldig lenge, men ikke så syk som i fjor, og håper snart han orker en tur bort, for når det er noen ekstra krefter, ja...da gir det mer krefter å komme bort, påfyll på en deilig måte, når en reiser sånn som du og oss <3

Husker du at da jeg skrev om farger, så sa du at du gledet deg til jeg kom til å skrive mer om farger, det har jeg så vidt begynt å gjøre :-)Akkurat nå er det et slags innledningsinnlegg for farger..på bloggen min om hvorfor jeg valgte turkis til klinikken min, og det ligger en del flere innlegg om farger på utkast. Faktisk så har klinikken min også fått en egen blogg, og selv om jeg jobber mest som massør, så kommer en av kategoriene til å være fargeterapi, jeg er ingen fagspesialist på det området og jobber ikke som terapeut innen det faget, kun hatt det på skolen, og tatt til meg alt jeg har lært, og synes det er en koselig greie å skrive om, og at jeg har stor tro på at farger påvirker oss <3 Ønsker deg en nydelig dag <3

Helge

17.12.2013 kl.15:18

Tror at denne turen blir litt mere kos på enn vanlig, båten er sikkert pynta veldig til jul. Mye folk og masse julemat vil jeg tro. Og du har den samme lugaren hva gang?

Drar du alene nå eller er det flere fra jobben din med?

God tur.

Gry Elisabeth <3

17.12.2013 kl.18:27

Det er koselig med båttur til Kiel og jeg reiser gjerne jeg også i sommer halvåret. På høsten og vinteren er det som regel alt for mye sjø for meg og da blir jeg livredd så jeg får vente til våren jeg :) Ha en fin kveld :)

Vera Lynn

17.12.2013 kl.22:56

Det du beskriver kunne like gjerne være min tur ombord på Kielbåten, men man finner meg nok også noen timer på PUB*'n på prommenadedekket :o))

Ha en fin tur :o))

Ideatroll

18.12.2013 kl.13:02

deveny: Ja det er en fin avkobling :)

Ideatroll

18.12.2013 kl.13:04

passion4lifeandtravel: Ja jeg så innlegget om hvorfor du hadde valgt turkis :) Det er deilig å komme seg bort i blant - da har man mer overskudd hjemme også ;) Håper du har en fin dag!

Ideatroll

18.12.2013 kl.13:05

Helge: Takk! Jeg får tilfeldige lugarer, men det har hendt jeg har havnet på den samme ja! Båten er julepyntet - kanskje jeg skal ta noen bilder etterpå og legge ut når jeg kommer hjem igjen... Jeg drar helt alene - det er god avslapning :)

Ideatroll

18.12.2013 kl.13:06

Gry Elisabeth: Det er veldig koselig å dra om sommeren, spesielt hvis været er fint og man kan sitte på dekk :) Ha en fin kveld du også!

Ideatroll

18.12.2013 kl.13:07

Vera Lynn: Hehehe så du er sånn pub-person du? Det er kos med en sånn tur iblant, uansett hva man velger å gjøre om bord :)

Elisabeth Bentzen

18.12.2013 kl.17:36

Det så deilig ut :)

Ideatroll

18.12.2013 kl.17:39

Elisabeth Bentzen: Det er det ;)

Elise Jørgensen

18.12.2013 kl.17:43

åhh, det hørtes helt fantastisk ut! Elsker å ta båten bare fra Norge til Danmark! må få tatt en tur på Kiel båten når jeg blir eldre :)

Ann-Rita - 19 år og mamma!

18.12.2013 kl.18:01

Høres innmari deilig ut! :)

Ideatroll

18.12.2013 kl.18:30

Elise: Det anbefales absolutt :)

Ideatroll

18.12.2013 kl.18:30

Ann: Jepp det er det :)

Skriv en ny kommentar

ideatroll
45, Oslo

Noen ganger tar jeg meg en tur ut i den store verden og skaper minner. Og hvilket sted foreviges de bedre enn på min egen lille reiseblogg? Velkommen innom for å dele opplevelsene.

Kategorier

hits