Jeg drar til Egypt

Jeg skal på ferie. Men siden jeg aldri har vært på stedet før, ikke en gang i landet det dreier seg om, så har jeg ingen bilder å vise frem ennå. Det har jeg selvfølgelig tenkt å rette på i løpet av den uken jeg skal være der, men i mellomtiden har jeg funnet dette flotte bildet på hotellets nettside...

Picture: hotel web page

Landet er Egypt. Hotellet heter Hilton Hurghada Long Beach Resort, og ligger i Hurghada. Det jeg har sett av bilder på nettet virker helt fantastisk, og alle bassengene og området rundt tilhører så vidt jeg har forstått hotellet. Dette er en skikkelig luksusferie, helt annerledes enn det jeg vanligvis ville ha dratt på. Og egentlig føler jeg at det skal bli ganske deilig nå. Værmeldingen der er det heller ikke noe å si på, spesielt ikke siden det nettopp har begynt å regne utenfor vinduet mitt hjemme!

Som du sikkert har fått med deg, så er det noen uroligheter i Egypt for tiden, og det har det jo vært en stund. UD advarer mot å dra andre steder enn de typiske turiststedene, og Hurghada er et av de stedene som visstnok skal være greit å dra til. Så da passer det bra å bo på et sted som er så stort og flott at det ikke blir nødvendig å farte rundt omkring i det hele tatt.

Jeg vet at man selvfølgelig bør se både pyramider og andre ting når man først er i Egypt, men jeg tror ikke det blir på denne turen. Én ting er at det ikke er trygt å reise rundt, en annen ting er at det går an å reise tilbake senere en gang og ta utfluktene når man ikke bor på et sånt flott sted. Denne gangen vil jeg bare tilbringe tiden i solen og varmen, slappe av og kose meg og ta livet med ro. Og det gleder jeg meg skikkelig til, det er nesten litt uvirkelig at vi drar allerede i morgen...

#reise #ferie #egypt #hurghada #hilton
16 kommentarer

Sara Josefine

14.03.2014 kl.13:10

Heldig du er :)

Ideatroll

14.03.2014 kl.14:07

Sara Josefine: Jeg gleder meg skikkelig :)

Marit

14.03.2014 kl.14:09

Egypt er flott! Men trodde UDI hadde kalt hjem alle norske turister derfra just ... Håper det går greit, og god tur. :o)

Ideatroll

14.03.2014 kl.14:14

Marit: I følge UD sine sider, så er det ingen restriksjoner for området vi skal til, så de som er kalt hjem har kanskje vært på andre steder, som Kairo, Nilen, Pyramidene osv vil jeg tippe...

Nina Maria

14.03.2014 kl.14:59

Så herlig, sitter å fryser nå etter jeg var ute i regnet i stad.. Masse masse god tur! :-)

Den Lykkelige Amateur

14.03.2014 kl.15:15

Så koselig, håper dere får en smashing tur, herlig avslapning med varme og goooo mat!

God reise!! :-)

Helge

14.03.2014 kl.16:36

Dette ser bra ut - en smule bedre enn det rekkehuset du bor i. Blir en opplevelse dette, luksus kun for turister. Kos deg - når et norsk troll kommer nedover blir det rolig overalt i Egypt. Hvor lenge skal dere være der?

Ideatroll

14.03.2014 kl.16:38

Nina: Tusen takk :) Jeg gleder meg :D

Ideatroll

14.03.2014 kl.16:39

Den Lykkelige Amateur: Tusen takk! Jeg har store forhåpninge om deilig vær, spaserturer i solen, avslapning og masse deilige bassenger :D

Ideatroll

14.03.2014 kl.16:42

Helge: Tusen takk :) Ja jeg satser på at det blir deilig med sol og varme, og spennende med et nytt sted. Skal være der en uke, og satser på at jeg får tatt litt bilder og sånn og lagt ut på bloggen mens jeg er der!

lulltove

14.03.2014 kl.17:27

Heldige du! Dette ser bare helt nydelig ut :)

Ideatroll

14.03.2014 kl.17:30

lulltove: Det håper jeg det blir også :D

Mariann Sæther Tokle

14.03.2014 kl.18:17

Jeg så du la ut bildet på facebook, men trodde det var bare en teaser. God tur og kos deg skikkelig:)

Ideatroll

14.03.2014 kl.18:32

Mariann Sæther Tokle: Neida, det var det link til blogginnlegget og alt :) Takk, skal nok ikke bli vanskelig å kose seg i sånne omgivelser :)

hobbystua

14.03.2014 kl.19:52

Dette er et fint hotell og du kan bare glede deg så mye. Ellers er det ikke noe og skryte av i selve Hurghada by for der er det bare mas og ubehagligheter med at selgerne nesten løper etter en for og få deg inn i butikkene deres. Det beste nå er og holde seg innenfor hotellområdet og kose seg med sol og bad. Har vært i Egypt 3 ganger og drar gjerne tilbake men ikke før det blir fred i landet. Har ikke vært og sett pyramidene selv,men så det når jeg satt i flyet og kapteinen tok en liten sving over der. Kos deg masse og ta gjerne en båttur ut til Giftun Irland,rene karibien som gir meg gåsehud bare jeg tenker på det nå. God tur og nydelig ferie:-))

Ideatroll

14.03.2014 kl.20:24

hobbystua: Tusen takk :) Det er uansett avslapning, sol og varme som står øverst på ønskelisten på dnene turen :) Etter å ha vært syk lenge, skal jeg nok ikke drive og løpe rundt mer enn nødvendig, og ut fra det jeg ser av hotellet rundt om på nettet, så er det heller ingen grunn til det :)

Skriv en ny kommentar

ideatroll
45, Bærum

Noen ganger tar jeg meg en tur ut i den store verden og skaper minner. Og hvilket sted foreviges de bedre enn på min egen lille reiseblogg? Velkommen innom for å dele opplevelsene.

Kategorier

hits