De tusen rom

Å bo på hotellet her i Hurghada, føles ikke helt som å bo på et vanlig hotell. Det er mer som å bo i en liten by. Alt i alt er det over 1000 rom her, fordelt på flere bygninger, og skal man rekke å gå over hele området trengs det nok en hel dag bare til det.

Det er nydelig beplantet over alt, og lukten her er en blanding av hav og blomster. Det bugner av vakre planter, og bare de er en severdighet i seg selv.

Vi bor i hovedbygningen, og det er jeg veldig fornøyd med. Det er kort vei til absolutt alt. Servicen er fantastisk, og folk her er hyggelige og hjelpsomme. Når de ser oss er de litt ekstra imøtekommende, for vi er blant de få her som ikke er russiske - dermed er vi en avveksling. For øyeblikket er vi de eneste norske gjestene også, og hver gang jeg går gjennom respsjonen sier de "heia Norge" til meg.

De fleste svømmebassengene ligger i området rett utenfor rommet vårt, men mens vi var ute og gikk fikk vi øye på et bortgjemt basseng blant noen av sidebygningene et stykke unna.

Jeg er utrolig glad i palmer, og dem er det mange av her. Det er noe eget med de store bladene som svaier i vinden - og vind har det vært en del av hittil.Det kjennes på temperaturen at sesongen ikke er helt i gang, men det er likevel såpass deilig at det går fint å sitte ute til langt på natt hvis man finner et lunt sted. Jeg for min del var ute og fartet til fem i dag tidlig, og temperaturen var forholdsvis grei hele veien, selv om vi jo befinner oss i ørkenen hvor nettene er relativt kalde. Men det skal jeg si, jeg har definitivt hatt bruk for den varme ytterjakken jeg hadde på meg da jeg dro hjemmefra!

#reise #ferie #egypt #hurghada #hilton
6 kommentarer

Mariann Sæther Tokle

18.03.2014 kl.17:59

Det ser herlig ut:)

Helge

18.03.2014 kl.20:28

Dere bor i et vakkert område med tusen rom, hvor mange stuepiker jobber det der? Må være mange og effektive men i slike omgivelser kan de nok faget sitt. Og jeg er sikker p åat det er god mat der, noe veggismat kanskje?

Er man der nede må man jo besøkt pyramider men det gjøres kanskje senere i uka. Hvor store er romene dere bor på, kvm? Jeg regner med at dere har hvert deres rom.

Ideatroll

19.03.2014 kl.00:10

Mariann Sæther Tokle: Det er flott her nede ;) Skal komme med flere bilder etterhvert ;)

Ideatroll

19.03.2014 kl.00:13

Helge: Vi har rpm sammen, men med hver sin seng. Og rommet er skikkelig stort, men terrasse, gang, bad og så selve rommet med senger, skrivebord, og salong. Skal se om jeg får tatt noen rombilder senere en dag.

Maten er god og variert, og det er flere veggisretter, Har fått beskjed om at det er bare å si fra hvis jeg vil ha noe annet enn det som står fremme i diskene.

Det blir ikke noe besøkk til pyramidene på denne turen, for vi har blitt frarådet av lokalbefolkningen å reise utenfor byen pga urolighetene. Men jeg regner ikke med at dette blir min siste tur til Egypt, så det kommer nok nye sjanser!

Sue

19.03.2014 kl.17:06

For deg er det ikke bare 1000 rom, men også 1000 og en natt, he he. Vi var i Sharm el Sheikh for 3 år siden, vi skulle bl.a dykke i korallrevene :-) Vi betalte 'skjorta og skjørtet' for å være med på guidet tur, men da vi kom tilbake til hotellet kunne sjefen fortelle at vi var grundig lurt :-( Det var korallrev å dykke i på hotellstranda - GRATIS! Ellers var det en herlig tur når vi lærte oss 'opplegget'. Kose seg masse resten av uka :-D

Ideatroll

19.03.2014 kl.19:47

Sue: Det er sikkert ikke snilt av meg å le, men jeg måtte jo glise litt av den historien... Og takk, jeg skal nyte hver time :D

Skriv en ny kommentar

ideatroll
45, Oslo

Noen ganger tar jeg meg en tur ut i den store verden og skaper minner. Og hvilket sted foreviges de bedre enn på min egen lille reiseblogg? Velkommen innom for å dele opplevelsene.

Kategorier

hits