Bassengliv i Hurghada

Noe av det aller flotteste her på Hilton Hurghada Long Beach Resort, er definitivt bassengene. Rommet vårt befinner seg i andre etasje, og fra terrassen har jeg fantastisk utsikt over bassengområdet som ligger der knallblått og omkranset av palmer, helleganger og blomstrende busker. Her hvor jeg sitter kan jeg se det mørkeblå havet i bakgrunnen, og de skumkledte bølgetoppene der ute er en fantastisk kontrast til de lyseblå rolige bassengene.

Mellom bassengene slynger det seg små innbydenede kanaler av vann, og det er nesten så jeg skulle ønske jeg kunne ta en kano og padle rett inn i eventyrland. Eller kanskje 1001 natt er et bedre uttrykk her hvor jeg befinner meg nå, og spesielt på kveldstid når hele området ligger der i et nesten magisk lysskjær fra skjulte lykter.

For den som foretrekker en skyggefull tilværelse på land fremfor å gli gjennom det kjølige vannet, er det manssevis av små parasolloaser å slappe av i. Jeg for min del er temmelig pysete når det gjelder temperaturer, og elsker varmen, så for meg ville nok en av sittegruppene i solen fristet mer enn både bassengene og de skyggefulle parasollene laget av palmeblader. Men skulle jeg få lyst på en dukkert, så er det varmere alternativ i spaavdelingen litt lenger oppe på hotellområdet.

Bassengene her er ikke utformet bare for bading og rolige svømmeturer gjennom kanalene. Langs hele området slynger det seg hellebelagte gangstier og små buede broer hvor det er mulig å krysse vannet. Og området er utformet slik at lave blomstrende løvhekker gjør at det føles usjenert selv når det er masse mennesker der.Før jeg kom hit, trodde jeg at jeg skulle tilbringe mesteparten av tiden ute i bassengene, men i stedet har det blitt mest til at jeg har nytt synet av dem fra terrassen, eller ved å ta en og annen spasertur på området.

Egentlig var det mye jeg trodde før jeg kom hit. Jeg hadde jo sett bilder på nettet slik at jeg hadde en formening om hvordan det så ut, og så hadde jeg noen forestillinger og forventninger i hodet mitt om hvordan ting her ville bli. Ingenting har blitt som jeg trodde. Ingenting var slik jeg forventet i forkant. Det viste seg å være mye bedre...

#reise #ferie #egypt #hurghada #hilton
10 kommentarer

Camilla

20.03.2014 kl.10:37

Det så veldig deilig ut, Åå gleder meg til jeg skal reise litt i sommer :)

Syns det er så fint når hotellområde er så stort og man kan bare spaserer rundt der :)

♥ Kristine.

20.03.2014 kl.11:18

Wow fine bilder, håper du koser deg der nede.. ser virkelig fantastisk ut :-) Her er det 15 minusgrader... :-( kjempekalt ! Hva kostet reisen ? :-)

Ideatroll

20.03.2014 kl.11:46

Camilla: Ja jeg synes det er deilig å ikke være avhengig av å måtte noe sted hvis jeg ikke vil! Hvor er det du skal reise?

Ideatroll

20.03.2014 kl.11:46

Kristine.: Tusen takk, det er deilig her :) Jeg vet faktisk ikke prisen, for det var ikke jeg som betalte :)

Myiie

20.03.2014 kl.12:07

Så fantastisk deilig det ser ut! Bare å nyte:)

Ideatroll

20.03.2014 kl.12:08

Myiie: Tusen takk - jeg nyter som bare det :D

frodith

20.03.2014 kl.15:11

Det der så jo ikke dumt ut :-D Jeg har vært i Holmenkollen og sett skiskyting, og det var ikke akkurat SÅNN :-D Kos deg masse :-)

Helge

20.03.2014 kl.15:28

Det så deilig ut det. Hvor lange er kanalene tror du? Kanskje 3-4 meter brede. Hilton er jo en amrikansk kjede men med norske aner har jeg lest et sted. De er sikkert nøye med renhold på slike steder. Ikke noe søppel eller papir på bakken. En vakker opplevelse for et troll fra Norge.

Ideatroll

22.03.2014 kl.15:31

frodith: Takk :) Jeg har nettopp kommet hjem til regnvær! Blir nok et blogginnlegg etter hvert, men ikke før jeg har fått kommet meg etter reisingen og sånn (kanskje ikke en gang i dag)... Kos deg du også :)

Ideatroll

22.03.2014 kl.15:32

Helge: Det er nok snakk om noen hunder meter totalt, men jeg er veldig dårlig på å bedømme sånt. De er vel fra 2-4 meter elelr noe på bredden tipper jeg. Og ja, det er utrolig rent, det er en av de tingene jeg la merke til der.

Skriv en ny kommentar

ideatroll
45, Bærum

Noen ganger tar jeg meg en tur ut i den store verden og skaper minner. Og hvilket sted foreviges de bedre enn på min egen lille reiseblogg? Velkommen innom for å dele opplevelsene.

Kategorier

hits